Best Steak sau mai bine spus
La noi găsești o mare varietate de carne de vita din intreaga lume, de la Black Angus Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă chiar și Wagyu din Japonia!
Te așteptăm să ne vizitezi ca să trăiești o experiență gastronomică unică, ce te va face să te îndrăgostești pe loc!
Suntem mereu în căutare de produse noi, pentru a crea cele mai suprinzatoare și plăcute experiențe pentru clienții noștrii.
Dispunem de cea mai variată selecție de Black Angus din vestul țării, experiența ta la noi putând cu ușurință să se transforme într-o călătorie culinară în jurul lumii. Folosim carne de vită Black Angus de la bovine crescute libere, la ferme acreditate din SUA, Australia, Noua Zeelandă, America de Sud și Europa.
Suntem recunoscuți pentru steak-urile noastre, dar experiențele culinare pe care le oferim nu se opresc aici. Cu aceași dedicare și pasiune pentru arome intense, pregătim cei mai suculenți burgeri din oraș și cele mai savuroase sandwich-uri.
Let's get it started
SAMBO'S
Best Steak sau mai bine spus Grill To Chill, locul unde întâlnești gustul autentic al unui steak perfect Situat în inima Timișoarei, este locul ideal pentru întâlniri de business sau personale, cu prietenii sau familia, într-o ambianță primitoare și cu un meniu pe măsură! Grill to Chill este de departe cel mai apreciat steakhouse din vestul României
La noi găsești o mare varietate de carne de vita din intreaga lume, de la Black Angus Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă chiar si Wagyu din Japonia!
Te așteptăm să ne vizitezi ca să trăiești o experiență gastronomică unică, ce te va face să te îndrăgostești pe loc!
19July
(All Day)
Aventura mea a început din pasiune pentru gusturi deosebite, arome intense și experiențe culinare surprinzătoare; iar din pasiune s-a transformat în carieră. Ceea ce fac eu nu este un simplu job pentru mine, este o vocație pe care o urmez cu același entuziasm pe care îl aveam încă din prima zi. Vita m-a atras cel mai mult în acest domeniu și a devenit unul dintre cele mai importante puncte din dicționarul personal. Datorită acestui lucru am dezvoltat și continui să dezvolt cât mai mult tot ce ține de vită, în toate direcțiile. Împreună cu unul dintre cele mai bune grill-uri din lume, Josper, și folosind doar cele mai de calitate și proaspete ingrediente, am pornit conceptul de “best steak”. Nu aș putea să îl explic deoarece conceptul “best steak” nu poate fi descris în cuvinte, poate fi doar gustat și simțit. Așa că, te invit la Grill to Chill ca să îți ofer un moment culinar cu adevărat deosebit și să simți ce înseamnă un steak autentic, suculent și savuros!
Daniel Grosu Master Chef