RSVP:+40 755 111 797


OUR STEAK... ...YOUR HOUSE



Best Steak sau mai bine spus Grill To Chill , locul unde întâlnești gustul autentic al unui steak perfect Situat în inima Timișoarei, este locul ideal pentru întâlniri de business sau personale, cu prietenii sau familia, într-o ambianță primitoare și cu un meniu pe măsură! Grill to Chill este de departe cel mai apreciat steakhouse din vestul României.


La noi găsești o mare varietate de carne de vita din intreaga lume, de la Black Angus Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă chiar și Wagyu din Japonia!


Te așteptăm să ne vizitezi ca să trăiești o experiență gastronomică unică, ce te va face să te îndrăgostești pe loc!

Our Speciality

It's always S'mthing new

Suntem mereu în căutare de produse noi, pentru a crea cele mai suprinzatoare și plăcute experiențe pentru clienții noștrii.

Wide range of Beef from all around the world

Dispunem de cea mai variată selecție de Black Angus din vestul țării, experiența ta la noi putând cu ușurință să se transforme într-o călătorie culinară în jurul lumii. Folosim carne de vită Black Angus de la bovine crescute libere, la ferme acreditate din SUA, Australia, Noua Zeelandă, America de Sud și Europa.

Confort Food

Suntem recunoscuți pentru steak-urile noastre, dar experiențele culinare pe care le oferim nu se opresc aici. Cu aceași dedicare și pasiune pentru arome intense, pregătim cei mai suculenți burgeri din oraș și cele mai savuroase sandwich-uri.

#CookingWithLoveandPassion

SNACK & TAPAS


Let's get it started

MEAT JOSPER CHARCOAL OVEN

Grow together but'R slightly different

Confort Zone


SAMBO'S

OUR STEAK... ...YOUR HOUSELET'S GET IT STARTED

Tartare of angus beef (150g)
Slow cooked beef brisket (200g)
Tuna tartare (250g)
Crispy Shrimps & Calamari (250g)
Salmon giant bruschetta (200g)
Sea food grill risotto (300g)
Mushrooms grill risotto (300g)
Burrata (300g)
Prosciutto giant bruschetta (250g)

OUR STEAK... ...YOUR HOUSESNACK & TAPAS

Jamon iberico small (30g)
Jamon iberico large (50g)
Italian Olives, sun dried tomatoes and parmeggiano
Selection of cold cuts and salami (100g)
Selection of cheese and crachers(200g)
Cold cuts and cheese platter for 2 (400g)
Josper roasted nuts and chillies (100g)

OUR STEAK... ...YOUR HOUSEMEAT Josper Charcoal OVEN

Australia wagyu beef (100g/crud)
New Zealand beef (100g/crud)
USA black angus (100g/crud)
Australia black angus (100g/crud)
Sourt America premium beef (100g/crud)
European beef selection (100g/crud)
Milk fed veal
Surf 'N turf (300g)

OUR STEAK... ...YOUR HOUSES'MTHING LIGHT?

Dry aged beef salad (250g)
Tuna & fennel salad (250g)
Smoked salmon salad (250g)
Crispy turkey salad (300g)
Beets & goat salad (300g)

OUR STEAK... ...YOUR HOUSEGROW TOGETHER BUT 'R SLIGHTLY DIFFERENT

Frenched lamb chop (250g)
Sticky pork ribs (550g)
Half coquelet (300g)

OUR STEAK... ...YOUR HOUSEFROM THE SEA

Tuna steak (250g)
Grill octopus (250g)
Sea bass (400g)
Fish and chips (400g)

OUR STEAK... ...YOUR HOUSEGARNISH

Josper roasted vegetables (200g)
Grilled red peppers (200g)
Spinach & brocoli (150g)
Grilled mushrooms (200g)
Sweet potatoes wedges (200g)
Leek & rocket salad (150g)
Rucola & rosii cherry (150g)

OUR STEAK... ...YOUR HOUSESAMBO'S

100% beef cheese burger (400g)
Sambo soft pork (400g)
Sambo spicy beef (400g)
Sambo turkey (400g)
Sambo veggie (200g)


HAVE YOU EVER TRIED OUR

special dishes?









Check out our menu

WINE SELECTION

Grill to Chill Extra’s

Music Zone

WIFI Zone

Terrace

Get in touch

Aventura mea a început din pasiune pentru gusturi deosebite, arome intense și experiențe culinare surprinzătoare; iar din pasiune s-a transformat în carieră. Ceea ce fac eu nu este un simplu job pentru mine, este o vocație pe care o urmez cu același entuziasm pe care îl aveam încă din prima zi. Vita m-a atras cel mai mult în acest domeniu și a devenit unul dintre cele mai importante puncte din dicționarul personal. Datorită acestui lucru am dezvoltat și continui să dezvolt cât mai mult tot ce ține de vită, în toate direcțiile. Împreună cu unul dintre cele mai bune grill-uri din lume, Josper, și folosind doar cele mai de calitate și proaspete ingrediente, am pornit conceptul de “best steak”. Nu aș putea să îl explic deoarece conceptul “best steak” nu poate fi descris în cuvinte, poate fi doar gustat și simțit. Așa că, te invit la Grill to Chill ca să îți ofer un moment culinar cu adevărat deosebit și să simți ce înseamnă un steak autentic, suculent și savuros!

Daniel Grosu Master Chef

Best Steak sau mai bine spus Grill To Chill, locul unde întâlnești gustul autentic al unui steak perfect Situat în inima Timișoarei, este locul ideal pentru întâlniri de business sau personale, cu prietenii sau familia, într-o ambianță primitoare și cu un meniu pe măsură! Grill to Chill este de departe cel mai apreciat steakhouse din vestul României

La noi găsești o mare varietate de carne de vita din intreaga lume, de la Black Angus Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă chiar si Wagyu din Japonia!

Te așteptăm să ne vizitezi ca să trăiești o experiență gastronomică unică, ce te va face să te îndrăgostești pe loc!

  • Grill to Chill, Strada Eugeniu de Savoya, Timișoara
  • +40 755 111 797
  • rezervari@grilltochill.ro

Working Hours

  • Luni .................................... 12:00 - 23:00
  • Marți ................................... 12:00 - 23:00
  • Miercuri ............................. 12:00 - 23:00
  • Joi ....................................... 12:00 - 23:00
  • Vineri ................................. 12:00 - 01:00
  • Sâmbătă .............................. 12:00 - 01:00
  • Duminică ............................ 12:00 - 23:00

Uncomming Events

19July

Aniversare Grill to Chill

(All Day)